ons aanbod houtsoorten

Aangegrijsd Eiken AD gedroogd

een duurzame stuk eiken met een karakteristiek uiterlijk

Aangegrijsd Eiken Balken liggen gedurende lange tijd te drogen op de wind. Dankzij de wind, de zon en andere weersinvloeden en de vele knoesten, scheuren, en butsen maken dat deze balken een karakteristieke uitstraling krijgen.

Doordat de balken al geruime tijd te drogen liggen trekken er mooie scheuren in en zijn de balken prima te gebruiken binnenshuis.

Oud aangegrijsd Eiken wordt vaak gebruikt in de restauratie van historische gebouwen en monumenten, maar ook in de moderne interieur- en meubelindustrie. Het hout kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor portalen, togen, meubels, deuren, kozijnen, trappen en wandbekleding. Het heeft een natuurlijke en authentieke uitstraling en kan door zijn duurzaamheid en hardheid jarenlang meegaan.

Op locatie hebben wij oude Eiken balken liggen in verschillende soorten en maten. Ook kunt u goed het verschil zien tussen versbezaagd en vergrijsde oude balken. Doormiddel van diverse technieken kunnen wij ook de versbezaagde balken er oud en geleefd uit laten zien.

Herkomst

Europa

Bewerkingen

Geschaafd, geborsteld, onbewerkt of samengesteld

Geschikt voor

binnen en buiten

Afmetingen

maak een selectie (l x b x H)
100x100mm
120x120mm
150x150mm
200x200mm
300x300mm
Diverse lengtes en andere afmetingen verkrijgbaar

Voorraad

binnen en buiten

Prijs

Bel of mail voor actuele prijs.