Houthandel Flakkee

Mooi, robuust en degelijk hout!

van ruw product tot half fabricaat

Houthandel Flakkee is de oplossing voor uw “speciaal-hout” vraag. Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee maar leveren praktisch in heel de Regio Zuid-Holland/ Zeeland en daarbuiten. Wij denken met u mee, van particulier tot zakelijk zakelijke klant is welkom.

Voor een goed advies en uitstekende service bent u bij ons op het juiste adres. Kom langs, de koffie staat klaar.

Een greep uit onze producten en diensten

01

Fijnbezaagde en geschaafde producten

02

vensterbanken

03

koven en portalen

04

wandplanken

05

tafels

06

interieur

07

exterieur

08

veranda’s op maat

Waarom we zo van hout houden

Zintuigen

Hout prikkelt je zintuigen. Het ziet er mooi uit, ruikt lekker en ademt de natuur. En hout is bovenal aaibaar. Het voelt goed. Zodra je het aanraakt, draagt het bij aan je beleving. Hoe vaak heb je jezelf al betrapt op het wrijven over dat robuuste houten tafelblad? En wil je jouw industriële interieur een warmere uitstraling geven, dan kom je al snel bij hout uit. Dat is de kracht van hout. Het leeft en het geeft. Daarmee willen we ons omringen.

Hout is gezond
De vorm, de kleur, de kracht en de echtheid van het materiaal, hout is iets speciaals voor ons. We omringen ons niet voor niets al eeuwen met hout. Onderzoek toont zelfs aan dat wonen in een houten huis en werken in een houten gebouw ons stressniveau vermindert, onze hartslag verlaagt, kinderen kalmeert, de concentratie verbetert en de luchtvochtigheid reguleert. Een geschenk voor ons, waar wij graag mee werken en gebruik van maken.

Opnieuw en opnieuw
Als hout aan het einde van zijn leven is gekomen, dan volgt er bijna altijd weer een nieuw leven. We houden van oude deuren en luiken, we worden enthousiast van meubellijnen van gebruikt hout. Hout is te onderhouden, schilderen en repareren, opnieuw en opnieuw. Bijna oneindig. Vaker dan dat we het beseffen heeft ook het hout in de spaanplaten van jouw woning al een heel leven achter zich. Er zijn zoveel meer mogelijkheden voor hout dan de stort of de kachel. En als dan toch het einde gekomen is, dan kan iedere houtsplinter nog dienst doen als warmte- of energiebron, terwijl ondertussen weer een nieuwe boom groeide. Sommige houten producten, zoals bijvoorbeeld de muren van woningen, gaan meerdere generaties mee. De kans bestaat dan ook dat je houten kozijnen ouder worden dan jij.

Genoeg redenen dus om van hout te houden.

impressie houthandel flakkee

Houthandel Flakkee het gezicht voor uw “speciaal-hout” vraag. Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee maar leveren praktisch in heel de Regio Zuid-Holland/ Zeeland en daarbuiten. Houthandel Flakkee denkt mee met de klant, van particulier tot zakelijk.

Voor een goed advies en uitstekende service bent u bij ons op het juiste adres. Kom langs, de koffie staat klaar.