Houthandel Flakkee

Houthandel Goeree-Overflakkee

Heeft u hout nodig voor een vlonder, schutting, overkapping, wandbekleding, vensterbank of een ander bouwproject? En kiest u het liefst voor kwalitatief hoogstaand speciaalhout? Dan kunt u op Goeree-Overflakkee terecht bij dé houtspecialist van het eiland en omstreken: Houthandel Flakkee.

Onze houthandel op Goeree-Overflakkee

Ons bedrijf is gevestigd aan Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b in Stad aan ’t Haringvliet. Wij leveren een divers assortiment speciaalhout aan klanten uit onder andere Ouddorp, Middelharnis en Oude-Tonge. Natuurlijk leveren wij ook aan andere dorpen op Goeree-Overflakkee zoals Melissant, Stad aan het Haringvliet, Goedereede, Stellendam, Sommelsdijk en Ooltgensplaat. Ook zijn wij actief in de omliggende regio’s in zowel Zeeland als Zuid-Holland. Denk daarbij aan onder andere Schouwen-Duiveland en de Hoeksche Waard.

Als houthandel op Goeree-Overflakkee leveren wij speciaalhout aan hoveniers, timmermannen, meubelmakers, klussers en andere bedrijven, maar zeker ook aan particulieren die op zoek zijn naar hout voor een klusproject, halffabricaat of op maat gemaakt hout zoals een vensterbank, een houten tafel of tafelblad, een meubelpaneel of een wanddeel. Voor maatwerk beschikken wij over een eigen houtzagerij, hierdoor kunnen wij u optimaal bedienen.

Tot ons assortiment behoren onder andere de houtsoorten Azobé, eiken, Zweeds rabat, suarhout, grenen, kersenhout, reclaimhout, a-klasse Douglas, fraké, versteend hout en tigerwood. Wij leveren uiteenlopende materialen, waaronder geïmpregneerde vlotdelen, dakbeschot, schaaldelen en constructiehout. Voelt u zich gerust vrij uw wensen met ons te bespreken. Zo helpen wij u ook graag met enkele klusprojecten, waaronder het zetten van veranda’s. Wij gaan persoonlijk het contact met u aan en denken proactief met u mee.

De service van Houthandel Flakkee: 5 voordelen

Welke wensen op het gebied van hout u ook heeft, Houthandel Flakkee staat voor u klaar met maatwerk advies, een hoge leveringsbetrouwbaarheid en een eerlijke prijs voor uw producten. U kunt uw bestellingen bij onze houthandel op Goeree-Overflakkee komen ophalen, maar wij kunnen deze desgewenst ook bij u langsbrengen. Het ontzorgen van klanten is namelijk een van onze belangrijkste bedrijfsdoelen.

Voordeel 1
Wij geven u op maat gemaakt advies over uw bouw- of tuinproject en het hout dat u daarvoor nodig heeft. Dat doen we door persoonlijk in gesprek te gaan over uw wensen en behoeftes.

Voordeel 2
Wij leveren het door u bestelde speciaalhout kosteloos af bij u op locatie. (U mag dit desgewenst ook komen ophalen aan de Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b.)

Voordeel 3
Wij staan garant voor een goede en eerlijke prijs van al onze duurzame houtsoorten.

Voordeel 4
Wij staan lokaal goed bekend en hebben een feilloze reputatie, dit kunt u tevens zien op onze Instagram en in de reviews op Google.

Voordeel 5
Wij beschikken over een zeer uniek aanbod aan hoogwaardig en duurzaam speciaalhout.

Op zoek naar een houthandel op Goeree-Overflakkee? Neem contact op

Bent u op zoek naar speciaalhout op Flakkee? En wilt u zeker weten dat u zakendoet met een lokale en betrouwbare leverancier? Neem dan contact met ons op via de button hieronder, of bel meteen naar 06 13 23 08 39 voor een afspraak.