Houthandel Flakkee

Houthandel Middelharnis

Voor hoogwaardig speciaalhout in de regio van Middelharnis, kunt u terecht bij Houthandel Flakkee. Wij staan bekend als de beste houthandelaar van Goeree-Overflakkee en omstreken en beschikken over een indrukwekkende voorraad aan houtsoorten. Omdat onze houthandel zich in Stad aan ’t Haringvliet bevindt, kunt u ons vanuit Middelharnis in korte tijd bereiken. Natuurlijk zijn wij ook bereid uw bestelling kosteloos op locatie af te leveren. Dat doen wij voor zakelijke klanten, maar zeker ook voor particulieren.

Dé houthandel van Middelharnis

Als houthandelaar op Flakkee, leveren wij speciaalhout aan een brede en gevarieerde klantenkring. Wij zijn de vaste leverancier voor lokale meubelmakers, timmerbedrijven, klusfanaten en natuurlijk ook tuinders en hoveniers. Om hen allemaal even goed van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een zeer breed aanbod aan hoogwaardige houtsoorten en materialen.

Of u nu op zoek bent naar platen, planken of palen om zelf op maat te maken, of naar op maat gezaagd hout: wij kunnen u speciaalhout aanleveren in elke vorm en maat die u wenst. Zo maken wij prachtige vensterbanken, tafelbladen en wandpanelen, maar leveren wij ook het grovere werk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bouwhout en tuinhout voor vlonders, schuren, schuttingen, panelen en tuinmeubels. Wat uw wens ook is: wij beschikken over een assortiment waarmee u volop uit de voeten kunt. Ook verkopen wij houten tafels van hoogwaardig materiaal, helpen wij u graag bij het zetten van uw veranda en leveren wij natuurlijk ook halffabricaat.

Onze klanten uit Ouddorp bezoeken onze houthandel veelvuldig voor het bestellen van houtsoorten zoals grenen, suarhout, Zweeds rabat, azobé, reclaimhout, a-klasse douglas, versteend hout, eiken, fraké, tigerwood en kersenhout. Zoals u ziet, leveren wij een uitermate breed aanbod aan kwalitatief hoogstaand hout met een duurzaam en robuust karakter.

Heeft u geen maatwerk nodig, maar wilt u tegen een aantrekkelijke prijs houtdelen of halffabricaat kopen voor een project in huis, tuin of op de werkplaats? Ook dan helpen wij u met plezier verder. Wij beschikken bijvoorbeeld over schaaldelen, constructiehout, dakbeschot, vlotdelen en grove materialen voor meubels, schuttingen, schuren, vlonders en overkappingen. Wanneer u met ons in gesprek gaat, vertellen wij u graag meer over ons assortiment. Ook denken wij persoonlijk met u mee over de klus die u wilt klaren.

Beste houthandel van Middelharnis: de vijf voordelen

Veel houthandelaren in Nederland proberen goedkoop hout in te kopen en dat in grote hoeveelheden door te verkopen. Bij Houthandel Flakkee gaan we graag anders te werk. Wij kiezen namelijk voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom vindt u bij ons duurzaam en kwalitatief hoogstaand speciaalhout. Onze houtsoorten hebben een eerlijke en aantrekkelijke prijs en worden kosteloos bij u op locatie geleverd. Heeft u wat hulp of advies nodig voor uw bouw- of klusproject? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben diepgaande kennis van hout en helpen u graag kiezen welke houtsoort bij u past.

Kiest u voor onze houthandel in Stad aan ’t Haringvliet, dan kiest u voor:

  1. Een eerlijke en goede prijs voor duurzaam speciaalhout.
  2. Kosteloze levering van de bestelling bij u op locatie.
  3. Meerwaarde dankzij persoonlijke aandacht en advies.
  4. De mogelijkheid tot maatwerk in onze eigen houtzagerij.
  5. Maximale leveringsbetrouwbaarheid van onze producten.

Hout bestellen in Middelharnis? Bezoek onze houthandel

Wilt u vanuit Middelharnis speciaalhout kopen in onze houthandel? Kom dan naar Houthandel Flakkee te Middelharnis aan de Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b. Om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken via 06 13 23 08 39 of een aanvraag doen via de button hieronder. We kijken uit naar een gesprek en de koffie staat natuurlijk voor u klaar!