Houthandel Flakkee

Houthandel Ouddorp

Heeft u hout nodig in de omgeving van Ouddorp? Dan kunt u terecht bij Houthandel Flakkee, de #1 houthandelaar op het eiland. Wij zijn een ervaren houthandelaar met passie voor speciaalhout in alle soorten en maten. Omdat wij gevestigd zijn in Stad aan ’t Haringvliet, hebben wij diverse klanten in Ouddorp en de directe omgeving daarvan, waaronder Stellendam en Schouwen-Duiveland. Dit gaat zowel om zakelijke klanten als om particulieren

Dé houthandel van Ouddorp en omgeving

Als houthandelaar op Flakkee, leveren wij speciaalhout aan een brede en gevarieerde klantenkring. Wij zijn de vaste leverancier voor lokale meubelmakers, timmerbedrijven, klusfanaten en natuurlijk ook tuinders en hoveniers. Om hen allemaal even goed van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een zeer breed aanbod aan hoogwaardige houtsoorten en materialen.

Of u nu op zoek bent naar platen, planken of palen om zelf op maat te maken, of naar op maat gezaagd hout: wij kunnen u speciaalhout aanleveren in elke vorm en maat die u wenst. Zo maken wij prachtige vensterbanken, tafelbladen en wandpanelen, maar leveren wij ook het grovere werk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bouwhout en tuinhout voor vlonders, schuren, schuttingen, panelen en tuinmeubels. Wat uw wens ook is: wij beschikken over een assortiment waarmee u volop uit de voeten kunt. Ook verkopen wij houten tafels van hoogwaardig materiaal, helpen wij u graag bij het zetten van uw veranda en leveren wij natuurlijk ook halffabricaat.

Onze klanten uit Ouddorp bezoeken onze houthandel veelvuldig voor het bestellen van houtsoorten zoals grenen, suarhout, Zweeds rabat, azobé, reclaimhout, a-klasse douglas, versteend hout, eiken, fraké, tigerwood en kersenhout. Zoals u ziet, leveren wij een uitermate breed aanbod aan kwalitatief hoogstaand hout met een duurzaam en robuust karakter.

Beste houthandel van Ouddorp: de vijf voordelen

Bij Houthandel Flakkee geloven we dat een houthandelaar niet slechts een leverancier is, maar ook een sparringpartner en adviseur. Daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat we u kunnen helpen met uw vraagstuk.

Voor ons is het belangrijk dat u wordt ondersteund en ontzorgd. Dat doen we niet alleen door u eerlijke adviezen en prijzen te garanderen, maar ook door uw bestelling kosteloos op locatie af te leveren. Hierdoor hoeft u zelf geen vervoer meer te regelen om langs te komen (al mag dat natuurlijk altijd).

Wilt u zakendoen met onze houthandel in Ouddorp en omgeving, dan profiteert u van deze vijf voordelen:

  1. Een hoge leveringsbetrouwbaarheid, ook in tijden van schaarste.
  2. Een goede en eerlijke prijs voor het speciaalhout dat u bestelt.
  3. Snelle en kosteloze levering op de door u gewenste locatie.
  4. Persoonlijk advies van een houthandelaar met kennis van zaken.
  5. De mogelijkheid tot maatwerk in onze professionele houtzagerij.

Speciaalhout bestellen in Ouddorp? Onze houthandel staat voor u klaar

Wilt u vanuit Ouddorp speciaalhout kopen in onze houthandel? Kom dan naar Houthandel Flakkee te Stad aan ’t Haringvliet aan de Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b. Om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken via 06 13 23 08 39 of een aanvraag doen via de button hieronder. We kijken uit naar een gesprek en de koffie staat natuurlijk voor u klaar!