Houthandel Flakkee

Houthandel Oude-Tonge

Zoekt u een betrouwbare houthandel in Oude-Tonge en omgeving? Dan kunt u terecht bij Houthandel Flakkee, gevestigd aan de Lieve Vrouwepoldersedijk in Stad aan ’t Haringvliet. Wij zijn een ervaren houthandelaar met een indrukwekkende collectie aan speciaalhout voor zowel bedrijven als particulieren. Tot onze klanten behoren diverse Flakkeese bouwbedrijven, hoveniers, meubelmakers, ambachtslieden en particulieren die bezig zijn met een verbouwing, het aanleggen van een nieuwe tuin of een andersoortige klus.

Houthandel in Oude-Tonge nodig? Ons aanbod speciaalhout

Hoewel bij in Stad aan ’t Haringlviet gevestigd zijn, zijn wij actief op heel Flakkee en daarbuiten. Wij leveren hout aan klanten in Ouddorp, Stellendam, Sommelsdijk, Goedereede, Melissant, Ooltgensplaat, maar ook plekken zoals Klaaswaal, Zierikzee, Hellevoetsluis, Renesse, Bruinisse en Numansdorp. Kortom: wij drijven handel in een ruime regio rondom Oude-Tonge

Het hout dat wij leveren is van hoge kwaliteit. Dat komt omdat ons assortiment bestaat uit speciaalhout. Onze houtsoorten kunnen onbewerkt geleverd worden, maar we bieden ook een optie tot halffabricaat of maatwerk in onze houtzagerij. Denk daarbij aan maatwerk voor schuren, vlonders, schuttingen, wandpanelen, aanrechtbladen, meubels en tafels. Natuurlijk is het ook mogelijk het ‘grovere’ werk te bestellen, zodat u dat zelf op uw werkplaats op maat kan maken. Vooral bouw- en tuindersbedrijven maken veel gebruik van deze optie. U kunt ook prachtige houten tafels bij ons kopen.

Binnen ons assortiment hout vindt u onder andere eiken, a-klasse Douglas, Zweeds rabat, grenen, reclaimhout, tigerwood, fraké, versteend hout, suarhout en kersenhout. Het leeuwendeel van ons hout voor buiten is bewerkt en geïmpregneerd, zodat het goed bestemd is tegen kou en schimmel. Dat maakt ons speciaalhout zeer duurzaam van aard.

De beste houthandel van het eiland: uw voordelen

Kiest u voor Houthandel Flakkee, dan kiest u voor de beste houthandel in de omgeving Oude-Tonge. Wij durven u die belofte te doen omdat het ons streven is u op persoonlijke wijze te adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Niet alleen door kwalitatief hoogstaand hout te leveren, maar door u ook een optie te geven tot maatwerk en door uw bestelling kosteloos bij u op locatie af te leveren. Naast deze service, mag u bij ons rekenen op een klantgerichte aanpak. Wij staan niet alleen voor u klaar met leveringen, maar ook met advies. Wij denken graag met u mee over uw bouwproject en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Dat doen we met kennis van zaken en passie voor speciaalhout.

Kort samengevat profiteert u bij Houthandel Flakkee van de volgende voordelen:

Houthandel in Oude-Tonge nodig? Neem contact op

Zoekt u een volwaardige houthandel in Oude-Tonge, dan is Houthandel Flakkee uw nummer 1 partner in de omgeving. Benieuwd geworden naar ons assortiment en onze aanpak? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een bestelling of een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via onderstaande button of via 06 13 23 08 39.