Houthandel Flakkee

Houthandel Schouwen-Duiveland

Bent u op zoek naar speciaalhout voor een bouwproject zoals een overkapping, vlonder, schutting of bekleding van uw wanden? En zoekt u een basisproduct dat uitermate duurzaam is en tegen een goede prijs kan worden geleverd? Houthandel Flakkee is veelvuldig actief in Schouwen-Duiveland en omliggende regio’s en beschikt over een groot assortiment aan kwalitatief hoogstaand speciaalhout.

Onze houthandel op Schouwen-Duiveland

Houthandel Flakkee bevindt zich aan Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b te Stad aan ’t Haringvliet, op amper 15 kilometer afstand van Schouwen-Duiveland en levert wekelijks aan klanten uit onder meer Zierikzee, Renesse, Nieuwerkerk en Brouwershaven. Ook zijn wij actief in de omgeving van Goes, op Goeree-Overflakkee, in Voorne-Putten en in Noordwest-Brabant.

Uw leverancier in hoogwaardige houtsoorten

Wij leveren hout aan uiteenlopende particulieren en ondernemers uit Schouwen-Duiveland. Tot onze klanten behoren meubelmakers, klusliefhebbers, timmerlieden, hoveniers. Met welk bouw- of klusproject u ook bezig bent, wij beschikken over het basishout of halffabricaat dat u hiervoor nodig heeft. En desgewenst maken wij dat ook voor u maat. Zo kunt u bij ons terecht voor een tafelblad, wanddelen, vensterbanken, panelen voor meubels. Ook voor vlonders en schuttingen bent u bij Houthandel Flakkee aan het juiste adres. Omdat wij over een eigen houtzagerij beschikken, kunnen we u helpen met elke denkbare klus. Zo zetten wij desgewenst uw veranda of bouwen wij een mooie houten tafel voor u.

In ons assortiment treft u uiteenlopende soorten speciaalhout aan. Populair in ons aanbod is eiken, Zweeds rabat, grenen, kersenhout, suarhout, azobé, versteend hout, a-klasse Douglas, fraké, tigerwood en reclaimhout. Daaronder vallen onder meer dakbeschot, schaaldelen, hout voor constructies en natuurlijk ook vlotdelen. Bent u benieuwd welke houtsoort bij u past? Of wilt u daar advies voor ontvangen? Dan denken we graag met u mee.

De service van onze houthandel op Schouwen-Duiveland

Bent u woonachtig in Schouwen-Duiveland en heeft u speciaalhout nodig, dan helpen wij u met op maat gemaakt advies, een uiterste goede leveringsbetrouwbaarheid een goede en eerlijke prijs voor het product dat u wenst. U mag het hout bij ons op locatie ophalen, maar wij zijn zeker ook bereid dit bij u langs te brengen. Het is namelijk ons doel om u als klant de best mogelijke service te bieden.

Voordeel 1
Wij voorzien u van vrijblijvende adviezen voor uw bouwproject en leggen u graag uit welk hout hier het beste bij past. We kijken daarbij altijd naar zowel uw wensen als uw budget.

Voordeel 2
Een belangrijk onderdeel van onze houthandel op Schouwen-Duiveland is de kosteloze levering van speciaalhout op een door u gewenste locatie, maar u mag dit desgewenst ook bij ons ophalen aan de Lieve Vrouwepoldersedijk te Stad aan ’t Haringvliet.

Voordeel 3
Welke houtsoort u ook bestelt, wij garanderen u een eerlijke en marktconforme prijs.

Voordeel 4
In de regio van Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Dit kunt u onder andere zien aan onze positieve reviews op Google en aan de interactie en het bereik op onze Instagrampagina.

Voordeel 5
In tegenstelling tot de meeste andere houthandelaren in de regio, staan wij bekend om onze indrukwekkende voorraad duurzaam speciaalhout.

Zoekt u een houthandel op Schouwen-Duiveland? Wij helpen u verder

Wilt u speciaalhout bestellen op Schouwen-Duiveland? En heeft u behoefte aan een lokale leverancier met diepgaande productkennis en een goede reputatie? Contacteer ons dan via de knop hieronder of geef ons een belletje op 06 13 23 08 39.