Houthandel Flakkee

Houthandel Stad aan ’t Haringvliet

Bent u op zoek naar een houthandel in Stad aan ’t Haringvliet voor het bestellen van bouwhout, tuinhout en speciaalhout? Dan helpt Houthandel Flakkee u graag verder. Wij zijn gevestigd aan de Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b en beschikken over een groot assortiment hout voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze houthandel te Stad aan ’t Haringvliet

Houthandel Flakkee is op Goeree-Overflakkee en omstreken de nummer 1 in speciaalhout. In Stad aan ’t Haringvliet zijn wij zelfs de enige handelaar in speciaalhout. Hoewel wij gevestigd zijn in Stad aan ’t Haringvliet, leveren wij hout op heel Flakkee en daarbuiten. Zo zijn wij actief in Ouddorp, Stellendam, Oude-Tonge, maar ook in de dorpen en stadjes van Schouwen-Duiveland, de Hoeksche Waard en Noordwest-Brabant. Wij bedienen klanten in onder andere Nieuwerkerk, Willemstad en Zierikzee.

Bent u op zoek naar een houthandel in Middelharnis met een breed en kwaliteit assortiment aan azobé, kersenhout, Zweeds rabat, eiken, grenen, suarhout, versteend hout, a-klasse Douglas, reclaimhout, fraké en tigerwood? Dan kunt u bij ons zeker slagen. Ook krijgt u bij Houthandel Flakkee de mogelijkheid om maatwerk op te vragen. Zo leveren wij maatwerk voor vensterbanken, wandpanelen, tafel- en keukenbladen, houten tafels en nog veel meer. Dankzij onze houtzagerij kunnen wij uw wensen op maat vormgeven. Ook kunt u ons inhuren voor het zetten van veranda’s.

Heeft u geen maatwerk nodig, maar wilt u tegen een aantrekkelijke prijs houtdelen of halffabricaat kopen voor een project in huis, tuin of op de werkplaats? Ook dan helpen wij u met plezier verder. Wij beschikken bijvoorbeeld over schaaldelen, constructiehout, dakbeschot, vlotdelen en grove materialen voor meubels, schuttingen, schuren, vlonders en overkappingen. Wanneer u met ons in gesprek gaat, vertellen wij u graag meer over ons assortiment. Ook denken wij persoonlijk met u mee over de klus die u wilt klaren.

De voordelen van onze houthandel in Stad aan ’t Haringvliet

Veel houthandelaren in Nederland proberen goedkoop hout in te kopen en dat in grote hoeveelheden door te verkopen. Bij Houthandel Flakkee gaan we graag anders te werk. Wij kiezen namelijk voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom vindt u bij ons duurzaam en kwalitatief hoogstaand speciaalhout. Onze houtsoorten hebben een eerlijke en aantrekkelijke prijs en worden kosteloos bij u op locatie geleverd. Heeft u wat hulp of advies nodig voor uw bouw- of klusproject? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben diepgaande kennis van hout en helpen u graag kiezen welke houtsoort bij u past.

Kiest u voor onze houthandel in Middelharnis, dan kiest u voor:

  • Een eerlijke en goede prijs voor duurzaam speciaalhout.
  • Kosteloze levering van de bestelling bij u op locatie.
  • Meerwaarde dankzij persoonlijke aandacht en advies.
  • De mogelijkheid tot maatwerk in onze eigen houtzagerij.
  • Maximale leveringsbetrouwbaarheid van onze producten.

Hout bestellen in Stad aan ’t Haringvliet? Bezoek onze houthandel

Wilt u graag hout bestellen in onze houthandel te Stad aan ’t Haringvliet? Neem dan contact op met Mels van Houthandel Flakkee en wie weet verwelkomen wij u binnenkort bij ons op locatie. U kunt ons bereiken via de button hieronder of via het telefoonnummer 06 13 23 08 39.