Houthandel Flakkee

Houthandel Stellendam

Bent u op zoek naar een houthandel in Stellendam en de omliggende regio’s? U kunt terecht bij Houthandel Flakkee voor al uw bouwhout, tuinhout en meubelhout. Wij zijn gevestigd aan de Lieve Vrouwepoldersedijk te Stad aan ’t Haringvliet en hebben een breed klantenbestand in Stellendam, alsook de andere dorpen op Goeree-Overflakkee. Wij zijn tevens actief op Schouwen-Duiveland, in Voorne-Putten en in Noordwest-Brabant.

De beste houthandel van Stellendam en omgeving

Vanuit onze bedrijfsruimte aan Lieve Vrouwepoldersedijk te Stad aan ’t Haringvliet, bieden wij klanten een zeer divers aanbod aan speciaalhout. Tot onze vaste klantenkring behoren hoveniers, bouwbedrijven, klussers, meubelmakers, ambachtslieden en natuurlijk ook beunhazen en particulieren die op zoek zijn naar hout voor vlonders, schuren, schuttingen, meubels, wandpanelen, aanrechtbladen en meer. Wij verkopen tevens houten tafels en bieden de mogelijkheid om veranda’s te zetten.

Ons hout is te verkrijgen in alle soorten en maten. Wij leveren namelijk zowel maatwerk speciaalhout als onbewerkte houtdelen en halffabricaat. Voor maatwerk maken wij gebruik van onze professionele houtzagerij. Natuurlijk heeft u bij ons ook de keuze uit duurzaam geïmpregneerd hout dat beschermd is tegen vocht en schimmel. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende houtsoorten:

 • Kersenhout
 • Grenen
 • Suarhout
 • Zweeds rabat
 • Reclaimhout
 • Eiken
 • Azobé
 • Fraké
 • A-klasse Douglas
 • Versteend hout
 • Tigerwood

Of u nu een tuinder, timmerman, meubelmaker of klusfanaat bent, u kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van hout. Niet voor niets staan wij te boek als de beste houthandel van Stellendam en omstreken.

De #1 houthandel van Stellendam: dit zijn de voordelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren houthandel rondom Stellendam en wilt u profiteren van een goede en eerlijke prijs? Dan staat Houthandel Flakkee voor u klaar. Bij ons geniet u van diverse voordelen. Zo zijn wij niet slechts een ‘dozenschuiver’, maar een echte specialist met liefde en passie voor speciaalhout.

Wij helpen u graag zo persoonlijk mogelijk en doen dat met maximale vakkennis. Wij denken van meet af aan met u mee over uw uitdagingen en plannen en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zijn wij bereid u daarbij het nodige maatwerk te leveren. Ook leveren wij het door u bestelde hout kosteloos bij u af op locatie. Zo hoeft u zelf geen vervoer meer te regelen.

Wilt u het hout liever zelf komen ophalen? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. U bent van harte welkom op onze locatie in Middelharnis!

Hout nodig in Stellendam? Neem contact op met onze houthandel

Zoekt u een betrouwbare lokale houthandel in Stellendam? Kies dan voor Houthandel Flakkee, de nummer 1 houthandelaar op het eiland en daarbuiten. Neem voor meer informatie contact met ons op via de knop hieronder, of geef ons een belletje op 06 13 23 08 39.