Houthandel Flakkee

Houthandel Zeeland

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige houthandel in Zeeland? Dan staat Houthandel Flakkee voor u klaar. Wij leveren hoogwaardig speciaalhout aan bouwbedrijven, hoveniers, meubelmakers en natuurlijk ook aan klussers en particulieren. U vindt in ons assortiment een breed aanbod aan zowel basisproducten als maatwerk. Tot onze klanten behoren talloze Zeeuwse ondernemers en particulieren uit onder andere Goes, Zierikzee, Burgh-Haamstede, Renesse, Nieuwerkerk, Brouwershaven en Bruinisse.

Of u nu op zoek bent naar hout voor een tuinproject, een bouwproject of een ambachtelijk project: wij helpen u met op maat gemaakt advies en een indrukwekkende voorraad speciaalhout en halffabricaat. Wij zijn geen dozenschuiver, maar een specialist met diepgaande kennis en een hoge leveringsbetrouwbaarheid.

De beste houthandel voor speciaalhout in Zeeland

Houthandel Flakkee is gevestigd aan de Lieve Vrouwepoldersedijk 14a/b te Stad aan ’t Haringvliet en is behalve in Zeeland ook actief op Goeree-Overflakkee, in Noordwest-Brabant en in Voorne Putten. Kortom: wij drijven handel in heel het zuidwesten van Nederland en in drie provincies. Zeeland behoort zeker tot onze core business, dat geldt voor Goes en Zierikzee maar ook voor omliggende woonplaatsen.

U vindt bij ons geen goedkoop hout van matige kwaliteit. Wij zijn namelijk een leverancier van de beste speciaalhoutsoorten ter wereld. U kunt bij ons terecht voor basishout en maatwerkoplossingen. Zo leveren wij hout voor schuttingen, schuren, vlonders, overkappingen, meubels, wanddelen, panelen, dakbeschot en constructiehout in de brede zin. De meeste ondernemers die bij ons bestellen, kiezen voor een basisproduct en bewerken dat vervolgens zelf op hun werkplaats. Heeft u echter de wens om op maat gemaakt hout te verkrijgen, dan bieden wij u deze service in onze eigen houtzagerij. Zo plaatsen wij volledige veranda’s en maken wij hoogwaardige houten tafels voor zowel binnen als buiten.

Tot onze houtsoorten behoren eiken, Zweeds rabat, grenen, suarhout, kersenhout, versteend hout, a-klasse Douglas, reclaimhout, fraké en tigerwood. Ons hout voor buiten is uiteraard bewerkt en geïmpregneerd zodat kou en schimmel geen kans maken en het product zeer duurzaam is.

5 voordelen van onze houthandel in de regio Zeeland

Wij durven met trots te zeggen dat wij de meest complete houthandel zijn van Zeeland en omstreken. Dat komt omdat wij niet enkel leverancier zijn, maar ook klaarstaan met maatwerk, professioneel advies en ongeëvenaarde service. Zo leveren wij uw hout kosteloos af bij u op locatie in Zeeland. Ook helpen wij u met het maken van de juiste keuze voor het speciaalhout dat nodig is voor uw bouw-, tuin- of klusproject. Dit alles doen wij tegen een eerlijke en voordelige prijs, ook tijden van schaarste. De belangrijkste voordelen van onze houthandel in Zeeland staan hieronder puntsgewijs beschreven:

Voordeel 1
Uw bestelling wordt geheel gratis door ons bij u op locatie bezorgd.

Voordeel 2
Heeft u twijfels of vragen over uw bouwproject/ Dan geven we u vrijblijvend advies over de best houtsoort en desgewenst ook over het maatwerk dat u nodig heeft.

Voordeel 3
U vindt bij ons het meest complete speciaalhout-assortiment van heel Zeeland.

Voordeel 4
U mag bij Houthandel Flakkee altijd rekenen op een eerlijke en voordelige prijs, ook als er sprake is van schaarste. Onze prijzen zijn namelijk te allen tijde marktconform.

Voordeel 5
Voor al uw maatwerkwensen beschikken wij over een volwaardige houtzagerij.

Contacteer onze houthandel in de regio van Zeeland

Bent u op zoek naar een hoogwaardige houthandel in de Zeeuwse regio? En wilt u graag profiteren van onze veelzijdige service en ons brede assortiment? Dan staan wij met plezier voor u klaar om te helpen. U kunt directeur Mels de Jonge bereiken voor een persoonlijke of telefonische afspraak via de button hieronder of via het telefoonnummer 06 13 23 08 39.