Houthandel Flakkee

Houthandel Zierikzee

Wilt u speciaalhout bestellen bij een betrouwbare houthandel in de regio Zierikzee? Dan kunt u terecht bij Houthandel Flakkee. Wij zijn gevestigd in Stad aan ’t Haringvliet en doen op dagelijkse basis zaken met ondernemers en particulieren in de omgeving Schouwen-Duiveland. Wij beschikken over een indrukwekkende voorraad speciaalhout en brengen uw bestelling kosteloos langs bij u op locatie in Zierikzee.

De #1 houthandel in de regio van Zierikzee

Houthandel Flakkee staat in de Zierikzee en de omliggende regio bekend als de absolute nummer in speciaalhout. Dat komt niet alleen omdat wij een van de weinige houthandelaren in Zeeland zijn, maar ook omdat wij erom bekend staan dat we de klant voor 100% ontzorgen. Dat doen wij in Zierikzee zelf, maar ook in omliggende plekken zoals Brouwershaven, Bruinisse, Renesse en Willemstad.

Bij onze houthandel leveren wij zowel maatwerk als basisproducten en halffabrikaat. U kunt bij ons terecht voor onder andere azobé, Zweeds rabat, reclaimhout, kersenhout, grenen, a-klasse Douglas, versteend hout, eiken, suarhout, fraké en tigerwood. Zoekt u maatwerk, dan kunnen wij u helpen in onze eigen houtzagerij. Daar maken wij hout op maat voor vensterbanken, meubels, vlonders, schuttingen, wanddelen, meubelpanelen en overkappingen. Ook leveren wij volledige houten tafels en zetten wij desgewenst uw veranda.

In ons assortiment treft u een veelvoud aan producten aan. U kunt bij ons terecht voor constructiehout, schaaldelen, dakbeschot, vlotdelen, meubelmaterialen en hoogwaardig en duurzaam hout voor het bouwen van schuren. Wilt u graag weten welke houtsoort past bij uw bouwproject? En heeft u hier wellicht vrijblijvend advies voor nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u graag van A tot Z verder.

Waarom onze houthandel in Zierikzee uw beste keuze is

De meeste houthandelaars verkopen weliswaar aantrekkelijk geprijsd hout, maar bieden geen hoogwaardige productkwaliteit. Ook maatwerk en persoonlijk advies ontbreken doorgaans. Bij Houthandel Flakkee doen we dat liever anders. Wij staan namelijk garant voor een persoonlijke benadering waarin advies en service centraal staan.

We bieden u dan ook de garantie dat ons hout van de hoogst denkbare kwaliteit is en dat uw bestelling kosteloos op locatie wordt geleverd. Op die manier hoeft u geen vervoer te regelen om uw hout op te halen. Omdat wij over diepgaande productkennis beschikken, zijn wij in staat om u met al uw bouwprojecten te ondersteunen.

Kiest u voor onze houthandel in Zierikzee, dan garanderen wij u de volgende voordelen:

  • Een eerlijke verkoopprijs voor al onze soorten speciaalhout.
  • Een snelle en gratis levering op een door u gewenste locatie.
  • Persoonlijke aandacht, vakkennis en op maat gemaakt advies.
  • Diverse maatwerkopties in onze professionele houtzagerij.
  • Een ongeëvenaarde leveringsbetrouwbaarheid.

Hout kopen in Zierikzee? Kom langs bij onze houthandel

Bent u van plan om hout te bestellen voor uw bouwproject, tuinproject of klusproject? Kies dan voor de beste houthandel in de regio van Zierikzee. U kunt contact opnemen met eigenaar Mels de Jonge van Houthandel Flakkee. Hij helpt u graag op weg en staat desgewenst voor u klaar met een heerlijke bak koffie op onze locatie in Stad aan ’t Haringvliet. U kunt hem bereiken via onderstaande button of via telefoon op 06 13 23 08 39.